Van Koesveld Financiele Specialisten
Sinds 1984, klantwaardering 9+
 

Menu
Zakelijk verzekeren is altijd maatwerk

Korte lijnen met persoonlijke service.

Keuze uit ruim 20 aanbieders,
Geen standaard huispolis van de bank. Verzekeren op maat met een goede dekking en uitstekende voorwaarden tegen een scherp tarief.

Doelgroep regionaal

Wij richten ons op het regionale midden- en klein bedrijf waarbij de ZZPér niet vergeten wordt. Regionaal omdat we vaak verbindingen hebben en snel kunnen anticiperen. Omzetten zijn tot 10 miljoen te verzekeren voor de AVB. Per risicoadres is een standaard branddekking tot 5 miljoen te verzekeren. Ook voor verhuurd onroerend goed wordt maatwerk gemaakt.
Tot slot is er een speciaal maatwerkpakket ontwikkeld voor VVE's waarin ook bestuurdersaansprakelijkheid, glas en milieuschade meeverzekerd kan worden.

Hoe werken wij?
De risicoanalyse. Grondige inventarisatie waarbij alle risico's in kaart worden gebracht. Vaak gebeurt dit op locatie. Deze risico's worden met u doorgenomen, waarna u bepaalt welke risico's u wilt verzekeren en welke voor eigen rekening genomen kunnen worden. Voor de te verzekeren risico's wordt een duidelijke offerte uitgebracht zonder kleine lettertjes. Dit wordt met u doorgenomen waarna de polis opgemaakt wordt. Jaarlijks of 2 jaarlijks zal een check plaatsvinden zodat alles nauw aan blijft sluiten bij de bestaande situatie.

Schadeafhandeling: 
Bij schade is het een cruciaal moment om onze service te kunnen tonen aan u. Ontzorgen met een Hoofdletter. Snel en adequaat reageren.
Doordat zowel de externe schadebehandelaar als wij in hetzelfde systeem werken, is de digitale informatie altijd accuraat voorhanden en zijn wij op hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zeker als het een ernstige of omvangrijke schade betreft, dan is het zaak om deze vlot en transparant te behandelen. Een logboek toont alle handelingen die betrokkenen hebben verricht met tijdstippen zodat het transparant is wie er op welk moment iets doet.

 


Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld
De Spil 21A - 3774 SE - Kootwijkerbroek 
T. 0342 - 424242  M. 06 - 2908 2610 info@koesveld.nl