Van Koesveld Financiele Specialisten
Sinds 1984, klantwaardering 9+
 

Menu
Mobiel schademelden

Schade melden electronica
VKG heeft de afhandeling van schades op mobiele apparatuur zoals smartphones, tablets en laptops vereenvoudigd. Het is niet langer nodig om het beschadigde apparaat naar VKG te sturen. Een aankoopnota, reparatienota of reparatiebegroting en een imei- of serienummer is voldoende.

Welke documenten moet u aanleveren bij een reparatie of een total loss?
Er is een verschil tussen het aanmelden van een total loss-schade en een schade die gerepareerd kan worden. Wij vragen u om verschillende documenten aan te leveren.
Total loss: aankoopnota met daarop vermeld het imei- of serienummer van het apparaat.
Reparatie: aankoopnota, reparatienota of reparatiebegroting met daarop vermeld het imei- of serienummer van het apparaat.

Voordelen
Doordat het niet langer nodig is om het apparaat naar VKG op te sturen kunnen wij uw schade sneller afhandelen (Tijdwinst). Omdat het apparaat niet opgestuurd wordt hoeft u geen extra back-up van de data van het toestel te maken. Ook is het niet langer noodzakelijk om naar een met VKG samenwerkende reparateur te gaan om in aanmerking te komen voor een vermindering van het eigen risico (Gebruiksgemak). Er moet dan wel een reparatienota overlegd worden.

Bewaarplicht 3 maanden
De klant moet het apparaat voor een periode van drie maanden nadat de schade is gemeld, in bezit houden. Zo kan de schade worden aangetoond als daar door VKG om gevraagd wordt.

 


Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld
De Spil 21A - 3774 SE - Kootwijkerbroek 
T. 0342-424242  M. 06-2908 2610 info@koesveld.nl