Van Koesveld Financiele Specialisten
Sinds 1984, klantwaardering 9+
 

Menu
Belangrijke documenten online opslaan

Alles kwijt in buitenland, je moet er niet aan denken
Je staat er pas bij stil, als je alles kwijt bent op vakantie. Of gewoon in eigen land als je gerold bent. Geen telefoon, geen paspoort en je bankpassen zijn ook zoek. Je reispapieren staan op je mobiel tegenwoordig. Hoe nu verder? Hoe kom je terug? Hoe toon je aan wie je bent op het politiebureau en wat je kwijt bent?

Gegevens veilig online opslaan in de Cloud
Belangrijke documenten, zoals paspoort, bankpassen, verzekeringspassen en polissen met alarmnummers, reispapieren, verzekeringspapieren andere belangrijke documenten kunt u online opslaan in de Cloud in een aparte vakantiemap. Zo bent u bij diefstal van al uw spullen niet onthand en kun u zich legitimeren. 

Contactpersonen met gegevens daarbij vastleggen
Vergeet niet belangrijke contactpersonen online op te slaan, zoals bij uw bank de alarmnummers om uw passen direct te kunnen blokkeren, reisverzekering met polisnummer en alarmnummer. Gaat u buiten Europa, kijk naar de contactgegevens van de Nederlandse ambassade lokaal. Want daar zult u bij verloren reisdocumenten toch meestal contact mee op moeten nemen om weer terug te kunnen reizen. Lees ook:
Paspoort kwijt in buitenland

Gegevens delen
Omdat uw gegevens online opgeslagen zijn in een aparte map, kunt u in geval van nood deze map ook delen met derden zodat zij u eventueel behulpzaam kunnen zijn vanaf het thuisfront. Bij nood zou dit ook met ons gedeeld kunnen worden, zodat wij u verder kunnen helpen.

Cloudadvies

Wij beperken ons advies hier tot opslag bij Google, voor ons de meest veilige manier om zaken in de Cloud op te slaan. Wilt u dit op andere voor u goed toegankelijke online manieren doen, zoals Microsoft, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Opslaan bij Google


 


Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld
De Spil 21A - 3774 SE - Kootwijkerbroek 
T. 0342 - 424242  M. 06 - 2908 2610 info@koesveld.nl