Van Koesveld Financiele Specialisten
Sinds 1984, klantwaardering 9+
 

Menu
Cyberverzekering

Loopt u cyberrisico?
Volgens het CBS komt cybercrime in Nederland meer voor dan fietsendiefstal! En 60% van kleine en middelgrote bedrijven sluit de deuren binnen een half jaar na een cyberaanval. Niet alleen uw website of email is kwetsbaar. Kunt u nog zaken doen als iemand uw adressenbestand op slot zet en losgeld vraagt?

Complete dekking
Als u de cyberverzekering regelt dan bent u verzekerd tegen de gevolgen van:
- Systeeminbraak;
- Diefstal van privacygevoelige informatie;
- Digitale aansprakelijkheid;
- Hacking;
- Afpersing;
- Verlies van geld op uw bankrekening;
- Hacking van uw telefooncentrale;

Voorkomen is beter!
Verzekeren gaat voor ons verder dan de schade dekken. Beperken van risico's zorgt voor minder schade of zelfs voor het voorkomen van schade. Vraag onze brochure voor meer informatie en handige tips.

Solide partner
Sinds 1901 zorgt onze verzekeraar voor risicobeperking voor particulieren en bedrijfsleven. Zij zijn gespecialiseerd in maatwerk verzekeringen voor vermogende particulieren en innovatieve oplossingen voor professionals en bedrijven. Het is een Engelse verzekeraar met een Nederlandse vestiging, gevestigd in Amsterdam.

Vragen?
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van bijgesloten offerte of wilt u gebruik maken van ons aanbod, neem dan contact ons op. Wij zijn graag uw adviseur in deze.
Meer lezen? Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

U bent goed verzekerd
Cyberrisico is vandaag de dag een van de grootste bedrijfsrisico’s voor het mkb. Onze cyberverzekering dekt de belangrijkste risico’s. Cyberaanvallen en andere cyberincidenten vallen namelijk niet onder uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Schade aan anderen meeverzekerd
Onze cyberverzekering vergoedt eigen schade én schade aan anderen. Bijvoorbeeld door een fout van een medewerker of door malware vanuit uw computer.

Het is soms verplicht
Steeds meer (internationale) leveranciers eisen dat hun zakenpartners een cyberverzekering afsluiten. Anders doen zij geen zaken met het bedrijf.

Ruime dekking
De cyberpolis biedt een ruime dekking voor schade die ontstaat door medewerkers of hackers. Dit houdt in dat we de schade veroorzaakt door hackers maar ook schade die ontstaat door een menselijke fout van uw medewerker vergoeden.

Altijd telefonisch bereikbaar
U kunt ons cyberteam 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen bij cyberincidenten. Heeft u alleen het vermoeden dat uw bedrijf slachtoffer is van een cyberincident? Ook dan helpen wij u graag.

Snelle schadeafhandeling
De experts in cyber security onderzoeken uw datalek of ander incident. Wij vergoeden de kosten voor het oplossen van de verzekerde schade.

En de premie? Die zal u meevallen. Tussen de €500 en € 1.000 premie per jaar is het compleet geregeld.

 
Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl - Twitter - Linkedin - Blog