Van Koesveld Financiele Specialisten
Sinds 1984, klantwaardering 9+
 

Menu
Elektronicaverzekering / mobiel verzekeren

Goed verzekeren zonder afschrijving
We willen dat u blij bent met uw aankoop en er lang van kunt genieten. Een goede elektronicaverzekering helpt dan. Want als er dan toch ineens sprake is van schade, diefstal of stukgaan buiten de garantie periode, dan lossen wij dat snel en eenvoudig voor u op. Ja deze verzekering is wat duurder, omdat deze altijd de aankoopwaarde uitkeert zonder afschrijving als het verzekerde voorval zich voordoet. Ook buiten de garantieperiode bent u verzekerd als het toestel stuk gaat. De maximale duur is 60 maanden.

Harmony verzekering wil ontzorgen
We staan er niet altijd bij stil, maar elektrische apparaten spelen een steeds belangrijkere rol in ons leven. Neem uw mobiele telefoon. Kunt u nog een dag zonder? De kans is groot dat u er niet aan moet denken dat er iets mee gebeurt. Gelukkig kunt u wanneer dit wel het geval is, rekenen op de verzekeraar achter de schermen. Met een toestelverzekering van Harmony hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Uw toestel is compleet verzekerd. Zelfs als het door eigen schuld is. En kiest u voor een verzekering met diefstaldekking? Dan hoeft u zich zelfs geen zorgen te maken wanneer uw telefoon gestolen wordt. Zorgeloos toch?

Wat voor schade u ook heeft, met één telefoontje lossen we het op voor u. We regelen razendsnel de reparatie of vervanging van uw product, zodat u snel weer kunt genieten van uw toestel. Zorgeloos. Dat is waar wij voor staan.

Zie hier de mogelijkheden en premies voor de verzekering.
 


Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld
De Spil 21A - 3774 SE - Kootwijkerbroek 
T. 0342-424242  M. 06-1105 6040 info@koesveld.nl